איך הכל התחיל..

הסיפור שלנו

נעים להכיר !

רשת מסעדות "השמן" הוקמה בשנת 2006 והפכה תוך זמן קצר לאחת מרשתות השוו ארמה המובילות בישראל. כשפתחנו את הסניף הראשון )כמו גם את כל אלה שאחריו( חשבנו עליכם: עלייך, שרוצה לצאת לצהריים עם חברה מהמשרד; עליך, שיוצא לשבת מהבסיס ורוצה לאכול משהו טוב בדרך; עליכם, שיורדים לבלות עם הילדים בשכונה. אנחנו אוהבים לראות אנשים שמחים, והדרך הטובה ביותר לדעתנו לעשות את זה היא פשוט להגיש להם שווארמה משובחת. המסע שלנו אל המנה המושלמת מתחיל בסטנדרט אירוח גבוה בכל אחד מהסניפים – כן, עבורנו אתם לא סתם "לקוחות שמקבלים שירות" אלא אורחים שמגיעים ליהנות. אל השירות המצוין מצטרף אוכל טרי ברמה גבוהה, חדשנות וטעמים מושלמים שאין באף מקום אחר. כדי שיהיה לכם נוח להגיע אלינו, כל הסניפים ממוקמים על צירים ראשיים ובאזורים מרכזיים. לכל סניפי הרשת תעודת כשרות מטעם הרבנות המקומית. סניף בית שמש כשר למהדרין בהשגחת הרב מחפוד שליט"א

עוצמה כלכלית

הרשת מונה כאמור שבעה סניפים וממשיכה להתרחב כל הזמן.
בימים אלה מנהלת הרשת מו"מ לפתיחה של מספר סניפים בכל הארץ.
הייחוד העסקי של השמן הוא בפשטות ההפעלה של הסניף וכדי כך, של הרשת כולה. כל סניף מופעל כתמונת ראי לשאר הסניפים תוך עמידה איתנה של מנהלי הרשת על עמידה בנהלי הרשת על ידי הזכיינים. הנהלת החברה פועלת ימים כלילות על מנת ליצור חזית אחידה בכל הסניפים.
סניפי השמן מופעלים בצורה מלאה על ידי הזכיינים תוך פיקוח של הנהלת הרשת. כוונת מנהלי הרשת היא ליצור מנגנון תפעול פשוט עד כמה שאפשר וזאת על ידי הפיכת הסניף לנקודת מכירה בלבד ולא כנקודת ייצור.
מחירים אחידים, חזות אחידה, מוצרים סופיים אחידים – כל אלה ועוד, מביאים את הזכיין לרווחיות וכדאיות להפעלת הסניף ולראיה ברשת קיימים מספר זכיינים המחזיקים במספר זיכיונות.
צורת עבודה זו המתבססת על יכולותיו הפיננסיות של הזכיין בשילוב עם בקרה תקציבית המנוהלת על ידי הרשת, מאפשרים יציבות שתביא בעתיד להתרחבות והפיכת הרשת לארצית עם מספר הולך וגדל של סניפים.